Hírek

Új sátrak a Játszóháznak

Varázshangok Családi Játszóházunk látványos kényelmi funkcióval bővült. Beszereztünk két darab 4x4 méteres alumínium sátrat, melyekre már régóta áhítozunk. Így a nyári nagy melegben árnyékos területen tudunk várni benneteket! Ezeket a sátrakat azokra a helyszínekre fogjuk elvinni, ahol nem tudnak számunkra árnyékos területet, vagy sátrat biztosítani. A gyenesdiási, a balatongyöröki és a vonyarcvashegyi Borfesztiválokon már találkozhattok vele. 

2015. július 10. 08:00

Varázshangok Családi Játszóház - 24. Játékfesztivál, Pápa

Az egyesület életében nagy siker, hogy egy olyan nagy múltú és nagy látogatottságú rendezvényre kapott meghívást, mint a Pápai Játékfesztivál! Családi programunkat a Várkertben tartottuk, több szervezet játszóházával együtt. Büszkén mondhatjuk, hogy a visszajelzések alapján mind a résztvevők, mind pedig a szervezők meg voltak elégedve szolgáltatásunkkal! Kis csapatunk nagyon készült és nagyon izgult, de mint mindig, most is a maximumot nyújtva szuper játszóházat tartott!

                   Így néztünk ki az egyik oldalról:

                                  

                   Itt egy kis muzsika, amikor éppen szünet volt a színpadon :)

                                                  

Bobbi itt is munkába állt! :)

   És a nap vége, itt már majdnem este 10 volt, de még mindig mosolygunk!!!  (Gondoltuk, 3 gyereket hazaviszünk magunkkal) :)))

                                  


 

2014. június 14. 14:00

Varázshangok Családi Játszóház - Keszthelyi Kilométerek rendezvény

A pünkösdi hétvégén családi játszóházat tartottunk Keszthely Fő terén, a Keszthelyi Kilométerek rendezvényen. Két napon keresztül 8 órában vártuk a kikapcsolódni vágyókat babajátszótérrel, kézműves foglalkozással és társasjátékokkal!  Olyan különleges játékokkal is készültünk, mint például a "Vizes-Sziget", ami egy újrahasznosított eszközökből (is) álló játék. A nagy melegben ez volt az egyik sláger játékunk!

                                                        

És itt voltak még a dinók is a jégkorszakból! A feladat pedig az volt, szabadíts ki minél többet! :)

                                   

Ez az Érzékszervek-szigete, igen különleges élmény nyújtott! A képen az látható, amint a kisfiú úgy rajzolja le a doboz tetején látható képet, hogy a kezei benne vannak a dobozban! :) De természetesen mind az öt érzékszervhez kapcsolódtak érdekes feladatok.

                                                 

 

És itt van nekünk Bobbi a buborékfújó (mögötte Balázs ül) és Ernő, a színes tornaernyő is! :)

               

És a csapat egy része... Töltik magukat energiával :)

                           

2014. június 7. 12:00

V. Varázshangok Családi Nap a Nagymezőn

2014. május 31-én szombaton remek hangulatú programmal vártuk azokat a családokat, akik hétről-hétre, évről-évre megtisztelnek minket azzal, hogy rendezvényeinken részt vesznek. A borús idő náhányunkat megijesztett, de akik eljöttek, mind nagyon jól érezték magukat! A finom házi süteményeknek és szörpöknek nehezen lehetett ellenállni délelőtt, délben pedig a bográcsban rotyogó ebédet fogyasztottuk el közösen. A már szokásos kilátó-túra idén sem maradhatott el, akik viszont nem vágytak "hegyet mászni", tatamin ücsörögve játszhattak gyermekeikkel, vagy a sütis asztalok körül sündöröghettek! :) Az egyesület elnöke röviden beszámolt az előző év eredményeiről és mesélt a közeljövő terveiről. Köszönjük ezt a szép délelőttöt Nektek!

2014. május 31. 09:00