Varázshangok beltéri játszóházak

Játszóházainkkal célunk az emberek közötti kommunikáció és viselkedéskultúra minőségibb szint felé irányítása. Családi programjainkon 0-99 éves korig mindenki megtalálja a neki tetsző kikapcsolódási, szórakozási formát. Több évnyi tapasztalat és alapos szakmai munka eredménye komplex programunk, mely tematikájában is követi fő célkitűzésünket: az emberek mentális „jól-létének” előmozdítását a játékélményen, a zene közvetítő szerepén és a kreativitás kibontakoztatásán keresztül.

Családi játszóházaink három meghatározó elemből tevődnek össze:

Babajátszótér - Játszóház 0-4 éves korú gyerekeknek

A 20-40 m2-nyi tatamival fedett területen életkori sajátosságoknak megfelelő játékok, számos kis- és nagymozgást, vizuális és auditív képességet, valamint koncentrációs képességet fejlesztő eszközök állnak a gyerekek rendelkezésére.

Észnél vagy?! - Logikai játékok fiataloknak és szülőknek

A nagyobb gyerekek és felnőttek számára a képességfejlesztő- és logikai társasjátékaink jelentik a kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget.

A játékok többek között fejlesztik a térbeli látást, a koncentrációt, a kreativitást, a képzeletet, a finommotorikát, a problémamegoldó-képességet és a szociális képességet is. Ezen képességek fejlesztése és karbantartása egész életünket meghatározza, így a játékokat 3-99 éves korig ajánljuk!

Kreatív műhely

Komplex kézműves foglalkozás, ahol különböző technikák segítségével készítünk dekorációs-és ajándéktárgyakat minden korosztály bevonásával. A foglalkozásokon papírból, gyöngyből, természetes anyagokból és textilből készülnek az alkotások, a rendezvény jellegéhez igény szerint illeszthető tematika mentén (pl. ünnepkörhöz, jeles naphoz kapcsolódóan).