Hírek

Rügyfakadás-Tavaszünnep Gyenesdiáson

A hétvégén szerencsére az idő is nekünk kedvezett, így ismét ingyenes családi játszóházzal várhattuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. A kézműves asztalnál Lili és Sanyi várta a gyerekeket, Balázs volt a játékmester, Ági pedig elbújt a többiekkel a nagy tornaernyő alá... :)

 

 

2014. április 27. 13:00

Varázshangok Családi Játszóház - VII. Hercegi Mandulás Napok

Varázshangok Családi Játszóházzal várunk minden kedves érdeklődőt a vonyarcvashegyi VII. Hercegi Mandulás Napok rendezvény keretén belül. Babajátszótérrel, logikai játékokkal, egyéni- és társas asztali játékokkal, valamint kézműves foglalkozással színesítjük a rendezvény programkínálatát.

 

2014. április 12. 16:00

"Zöldmezőben..."

Nemrégiben meghívást kaptunk a keszthelyi Zöldmező utcai EGYMI egyik kedves tanárnénijétől, Pintér-Vincze Beától egy kis közös zenélésre. Szívesen tettünk eleget a felkérésnek, és a mai délelőttünk nagyon jól sikerült, mindannyian jól éreztük magunkat. Közösen énekeltünk, hangszerekkel kísértük magunkat, tarka-barka kendőket lengettünk, siklót (?) :) simogattunk, esőcseppként tengerbe bújtunk és végül színes lufikat terelgettünk a magasba.

Köszönjük ezt a szép délelőttöt a szülőknek és a szuper tanárnéniknek!

                 

2014. március 11. 10:00

Ingyenes Varázshangok zenebölcsi Vonyarcvashegyen

A Művelődési Ház és Könyvtár vezetője Illésné Major Julianna jóvoltából a vonyarcvashegyi lakosoknak 2014.03.31-ig ingyenesen vehető igénybe a heti rendszerességű Varázshangok zenebölcsi, illetve a havi rendszerességű játszóházas baba-mama klub.

Péntekenként várunk a zenebölcsibe 10.00-11.00-ig a Művelődési Házban! (8314 Vonyarcvashegy, Fő utca 64.)

2014. február 21. 15:30

Zalai Gyermekekért Közösségi díjas a Varázshangok Egyesület

A Zalai Gyermek-és Ifjúsági Közalapítvány 2013 őszén hirdette meg pályázati felhívását a Zalai Gyermekekért Közösségi díjra. Egyesületünket Gyenesdiás Nagyközség Önkormányzata jelölte a díjra, és nagy örömünkre októberben érkezett az értesítés, hogy mi nyertük el ezt a rangos elismerést. Az oklevél és a díjjal járó 150.000 forint pénzösszeg ünnepélyes átadására a Keszthelyi Festetics-kastélyban került sor.

2014. február 19. 16:30

Változások a gyenesdiási zenebölcsiben

2014. februárjától ismét gitáros-énekes zenebölcsivel várjuk a gyerekeket szüleikkel együtt! Egy ideig még közösen vezetjük a foglalkozásokat, hogy átmenetet biztosítsunk a résztvevők számára! Szeretettel várunk szerdánként Gyenesdiáson! Ági és Balázs

2014. február 17. 14:30