Hírek

Balatoni Szövetség Közgyűlésén való részvételünk Fonyódon

A Varázshangok az Egészségért Egyesület 2008 óta tagja a Balatoni Civil Szervezetek Szövetségének és 2010-től az elnökségbe választották Kőhalmi Balázs alapító tagot. Ettől az évtől kezdve figyelemmel kísérjük a Balatonnal kapcsolatos civil szférát érintő eseményeket, döntéseket. A Balatoni Szövetség áprilisi közgyűlésén Kőhalmi Balázs alapító tag képviselte a Szövetséget.

MEGHÍVÓ A Balatoni Szövetség 2019. április 03.-án, Fonyódon tartandó közgyűlésére Az ülés időpontja: 2019. április 03. 10.00 óra helyszíne: Kultirális Központ, Színház terem Fonyód, Ady E. u. 17.

Napirendek:

1. Napirend: - Balaton-díj javaslatok elfogadása

2. Napirend: - 2018. évi Balaton-díjak átadása

3. Napirend: - Új pártoló tag felvétele

4. Napirend: - Beszámoló a Balatoni Szövetség 2018. évi munkájáról

5. Napirend: - A felügyelőbizottság 2018. évi beszámolója

6. Napirend: - 2018. évi pénzügyi beszámoló, 2019. évi költségvetés tervezet

7. Napirend: - 2019. évi munkaterv javaslat

8. Napirend: - Elektromos hajók a Balatonon

9. Napirend: - Aktuális ügyek

A napirendek fontosságára való tekintettel kérem a tagságot, hogy a meghirdetett időpontra szíveskedjenek megjelenni, akadályoztatás esetén kérem, meghatalmazással képviseletről gondoskodni. Határozatlanképtelenség esetén, Alapszabályunk 19. pontja alapján a megismételt Közgyűlés időpontja: 2019. április 03. 10.30 óra. Balatonfüred, 2019. március 20. Balassa Balázs a Balatoni Szövetség elnöke sk.

A Közgyűlés Balaton-díjban részesítette 2018-ban: Heizler György nyugalmazott tűzoltó ezredest, Horváth Tihamér vállalkozót, Tihanyi Bencés Szerzetesközösséget. A díjakat Balassa Balázs adta át. Új pártoló tagként felvételt nyert a Balatoni Horgász Szövetség. A beszámolókat és a munkatervet a közgyűlés egyöntetű igen szavazattal fogadta el. Nagy vitát váltott ki a Balatonon megjelenő elektromos hajók ügye, ebben erős összefogást ígért az elnök úr. Az aktuális ügyekben a hattyúetetés egész Balatonra kiterjedő szabályozása adott párbeszéd lehetőséget.

 

 

2019. április 3. 10:00

Adó 1% felajánlás

Egyesületünk ebben az évben is szívesen fogadja a személyi jövedelemadó-felajánlásaitokat!

Ha egyetértetek egyesületünk céljaival, kérjük, támogassátok szervezetünket! A felajánlott összeget új fejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk, mellyel a családok mentális egészségvédelmét kívánjuk szolgálni a jövőben.

Adószámunk: 18330096-1-20

2019. március 28. 08:00

2019 -ben is Varázshangok Zenebölcsi Gyenesdiáson

A Varázshangok Zenebölcsi 0-3 éves korú kisgyermekeknek és szüleiknek szóló hangszeres, vidám együttlét. Minden szerdán 10.00 órakor találkozunk a gyenesdiási Községháza nagytermében. A zenebölcsink elsődleges célja, hogy családias légkörben olyan kikapcsolódási formát nyújtsunk a szülőknek, ahol gyermekeik észrevétlenül, játékos formában fejlődnek. Ezért csak kis létszámú csoportokat indítunk, ahol a személyes kapcsolatok elmélyítése és a gyermekek meghitt, közösségben is védett fejlesztése a cél. 

2019. január 1. 08:00

A téli szünetben újra beköltözünk a keszthelyi Festetics Kastélyba

Örömmel tudatjuk veletek, hogy újra lesz Varázshangok Játszóház a téli szünetben A Festetics Kastélyban! A részleteket később írjuk ki honlapunkra, vagy keressétek facebook oldalunkat!

 

2017. november 9. 08:00

Ismét Balatongyörökön a Varázshangok Játszóház

Újra Balatongyörök ad teret a Varázshangok Családi Játszóháznak!

Ezen a délutánon Szilvi é Balázs vár Benneteket a nagyteremben. A legkisebbeket biztonságos tatami szőnyegen elhelyezett fejlesztő játékokkal, a nagyobbakat különleges egyéni és társasjátékokkal, a felnőtteket szórakoztató party játékokkal. Természetesen ma is lesz Kreatív Műhely, ahol kedvedre alkothatsz!

Gyertek el, szeretettel várunk!

 

2017. november 2. 15:00

Elindult a HangraBanda hangszeres csoport

Ez év szeptemberétől elindult a HangraBanda hangszeres csoport. Mit is jelent ez?

 

 

A csoport tagjai számára azt, hogy végre van egy hely, egy időpont, amikor csak magammal foglalkozom, s azzal amihez kedvet érzek! Ebben társra is lelek a csoport többi tagja személyében. 

A vezető számára szt, hogy végre van egy olyan lelkes közösség, mely tagjai számára át tudja adnimindazt, mi őbenne leledzik: a zene szeretetét.

A kisközösség számára azt, hogy együtt sok mindenre képesek, s az együtt zenélés öröme megadatik számukra.

A nagyközösség(Gyenesdiás) számára azt, hogy él a település, az egyének megtalálják  a számukra megfelelő elfoglaltságot, s van civil összefogás, szándék, akarat.

Ezeken az alkalmakon Kőhalmi Ági vezetésével hangszeres csoportfoglalkozásokra kerül sor. A jellemző hangszer a gitár, de előkerül a fuvola, néhány ritmushangszer és a zongora is. Ez az idő a tudás megszerzéséé! Minden eszköz és lehetőség adott, hajrá!

 

2017. október 5. 08:00