Varázshangok szabadtéri játszóházak

Ezek a játszóházak fesztiválokon, nagy rendezvényeken, város- és falunapokon, illetve egyéb más tematikus szabadtéri rendezvényeken nyújtanak kikapcsolódási, szórakozási és feltöltődési lehetőséget.  A beltéri játszóházakhoz hasonlóan itt is megtalálható a babajátszótér, a logikai egyéni- és társasjátékok, valamint a kreatív műhely.

A helyszíni adottságok lehetővé teszik szabadtéri eszközök alkalmazását is: nagyméretű táblás játékok, sporteszközök, szerepjátékok, érzékenyítő játékok és egyéb különleges elemek beemelését a programba. Megrendelőink számára a szabadtéri játszóház felépítését igény szerint alakítjuk.

Miért ajánljuk?

Szabadtéri játszóházunk egyedi, üde színfolt lehet egy-egy rendezvény kísérőprogramjaként. Díjnyertes, minőségi játékaink megfelelnek a mai elvárásoknak, új élményekhez juttatva a résztvevőket. A játszóházak minden esetben szakmai felügyelet mellett működnek. Színvonalas játékaink és szakértelmünk együttesen garantálják a kulturált szórakozás lehetőségét kicsiknek és nagyoknak egyaránt.