Hírek

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás

Varázshangok Zenebölcsis foglalkozásra várlak Benneteket!
Eredetileg a Gyenesdiási Községházára terveztem a programot, de sajnos ez nem volt lehetséges mert egy másik program zajlik ekkor. A helyünk nem túl nagy, de "sok jó ember kis helyen is elfér" alapon jó lesz újra találkozni. A későbbiekben szeretném a foglalkozást rendszeresen a községházán megtartani, így figyeljétek a helyszínre vonatkozó információkat.


A foglalkozás tényleges ideje 35-40 perc, melyet követően a helyszín apró játszóházzá alakul át. Ekkor van időnk egy kicsit beszélgetni egymással, a gyerekekkel pedig együtt játszani. A hangulat mindig jó szokott lenni:)

Szeretettel várlak Benneteket!

Balázs

2015. október 28. 09:30

Baba-mama klubfoglalkozás Gyenesdiáson

Baba-mama klubfoglalkozás Gyenesdiáson

Foglalkozásainkat minden hónap harmadik szerdájára szervezzük a Gyenesdiási Községháza Nagytermébe. Ezen a napon meghívott helyi előadónk a jelenleg igénybe vehető családi kedvezményekről (CSOK), a Start számláról és a nagyobb testvéreket érintő diákszámlákról tart rövid tájékoztatást. Bátran készüljetek kérdésekkel, mindenre választ kapunk!

 

2015. október 21. 10:30

Makk Károly születésnapi köszöntése

Az egyesületünk égisze alatt működő Varázshangok Együttest az a megtiszteltetés érte, hogy mi adhattuk elő Benkő László Makk Károlynak írt születésnapi köszöntőjét Keszthelyen, a Balaton színházban. Nagyon megható és felelmő érzés volt mindannyiunk számára részt venni ezen az eseményen!

2015. október 6. 18:00

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás indul Cserszegtomajon

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás indul Cserszegtomajon

Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzatával közösen sikerült elindítani ezt a programot, melyhez minden cserszegtomaji család csatlakozhat térítés nélkül.  0-3 év közötti gyermekeket várunk szüleikkel együtt zenés foglalkozásainkra!

2015. október 5. 10:00

Varázshangok Gitársuli

Elindul a Varázshangok Gitársuli, melyre további érdeklődőket várunk!

A nagy érdeklődésre való tekintettel két csoportban fogunk találkozni. Minden hétfőn a gyerekek 16.00 órától, míg a felnőttek 17.15-től jöhetnek. Teljesen az alapoktól kezdünk, így mindenkinek lehetősége lesz szép nyugodtan ismerkedni az akkordokkal.

2015. szeptember 28. 16:00

Varázshangok Játszóház a Vonyarcvashegyi Borfesztiválon

Csapatunk Varázshangok Családi Játszóházzal vár Benneteket a Vonyarcvashegyi Borfesztiválon. A tőlünk megszokott színvonalon biztosítunk minden játékot és segítséget ahhoz, hogy minden korosztálymjól érezze magát nálunk. Lesz játszótér a legkisebbeknek, valamint ügyességi és készségfejlesztő társasjátokok a nagyobbaknak és a felnőtteknek. Kreatív Műhelyünk is minden nap más elfoglaltságot ajánl a betérőknek. 

2015. július 23. 18:00