Hírek

Makk Károly születésnapi köszöntése

Az egyesületünk égisze alatt működő Varázshangok Együttest az a megtiszteltetés érte, hogy mi adhattuk elő Benkő László Makk Károlynak írt születésnapi köszöntőjét Keszthelyen, a Balaton színházban. Nagyon megható és felelmő érzés volt mindannyiunk számára részt venni ezen az eseményen!

2015. október 6. 18:00

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás indul Cserszegtomajon

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás indul Cserszegtomajon

Cserszegtomaj Nagyközség Önkormányzatával közösen sikerült elindítani ezt a programot, melyhez minden cserszegtomaji család csatlakozhat térítés nélkül.  0-3 év közötti gyermekeket várunk szüleikkel együtt zenés foglalkozásainkra!

2015. október 5. 10:00

Varázshangok Gitársuli

Elindul a Varázshangok Gitársuli, melyre további érdeklődőket várunk!

A nagy érdeklődésre való tekintettel két csoportban fogunk találkozni. Minden hétfőn a gyerekek 16.00 órától, míg a felnőttek 17.15-től jöhetnek. Teljesen az alapoktól kezdünk, így mindenkinek lehetősége lesz szép nyugodtan ismerkedni az akkordokkal.

2015. szeptember 28. 16:00

Varázshangok Játszóház a Vonyarcvashegyi Borfesztiválon

Csapatunk Varázshangok Családi Játszóházzal vár Benneteket a Vonyarcvashegyi Borfesztiválon. A tőlünk megszokott színvonalon biztosítunk minden játékot és segítséget ahhoz, hogy minden korosztálymjól érezze magát nálunk. Lesz játszótér a legkisebbeknek, valamint ügyességi és készségfejlesztő társasjátokok a nagyobbaknak és a felnőtteknek. Kreatív Műhelyünk is minden nap más elfoglaltságot ajánl a betérőknek. 

2015. július 23. 18:00

Új sátrak a Játszóháznak

Varázshangok Családi Játszóházunk látványos kényelmi funkcióval bővült. Beszereztünk két darab 4x4 méteres alumínium sátrat, melyekre már régóta áhítozunk. Így a nyári nagy melegben árnyékos területen tudunk várni benneteket! Ezeket a sátrakat azokra a helyszínekre fogjuk elvinni, ahol nem tudnak számunkra árnyékos területet, vagy sátrat biztosítani. A gyenesdiási, a balatongyöröki és a vonyarcvashegyi Borfesztiválokon már találkozhattok vele. 

2015. július 10. 08:00