Hangfürdő

Hangfürdő tibeti hangtálakkal, gongokkal, csengőkkel és különleges hangszerekkel

A hangfürdő csoportoknak szóló hangmasszázs, ahol a hangszerek hangjai meditatív hangzást hoznak létre. A hangok hatást gyakorolnak az egész testben áramló életenergi­ára, így behan­golják az emberi szervezetet, harmonizálják a két agy­félteke kapcsolatát, ami a test­ben létrehozza az optimá­li­san természetes működést.

A hangfürdő menete

A 45 perces hangfürdő ideje alatt a csoport tagjai kényelmesen fekszenek a földre terített polifoamon, vagy plédeken. A hangfürdő egy tudatosan megtervezett meditáció, ahol a hangok egymásra épülve juttatják el a résztvevőket nyugalmi állapotba.  A meditációt élménymegbeszélés követi, ahol megosztjuk egymással a gondolatainkat, élményeinket. A hangfürdő segít megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíti a szervezet öngyógyító képességét, és segít energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokhoz.

Hangszereink – a tibeti hangtálak, gongok, csengők, csörgők, harangok, dobok, az esőbot, a természet hangjait utánozó hangszerek és a dallamhangszerek – varázslatos utazásra hívják a résztvevőket, akik a hangfürdő során különleges és felejthetetlen élménnyel lesznek gazdagabbak.

Kérjen most egyénre szabott tájékoztatást!