Hírek

Adó 1 % felajánlás

Munkánkat személyi jövedelemadód 1 %-val támogathatod! 

Adószámunk: 18330096-1-20

Varázshangok az Egészségért Egyesület

Köszönjük felajánlásod!

2017. január 11. 13:00

Varázshangok Családi Játszóház a keszthelyi Festetics kastélyban

Örömteli eseménnyel zártuk az elmúlt évet és kezdtük az új esztendőt! Varázshangok Családi Játszóházunk a keszthelyi Festetics-kastély északi szárnyának egyik gyönyörű báltermében várta az érdeklődő látogatókat. Talán sokaknak szokatlan a helyszín, de el kell mondanom, szuper 8 napon vagyunk túl! A visszajelzések és beszélgetéseink alapján minden látogató örömmel üdvözölte a kastély kezdeményezését, mely a környéken egyedülálló szabadidős programot nyújtott - nem csak - családok számára. Sokat dolgoztunk azon, hogy minden visszatérő, vagy akár egyszeri, vidékről érkező vendég elégedetten, jó érzésekkel távozzon a játszóházból és szép élményekkel térjen haza, messzire víve a kastély és egyesületünk jó hírét! :)

Minden nap más tematikájú játszóházzal készültünk. A 20 nm-es tatamival fedett babajátszótéren a bölcsődés és az óvodás korosztály forgókkal, hintákkal, Montessori játékokkal, vonatpályával, autókkal, építőkockákkal, golyópályákkal, óriáskockákkal és egyéb életkori sajátosságoknak megfelelő játékkal játszhatott. 

Az asztalokon minden nap más játéké volt a főszerep. Puzzlék, memóriajátékok, innovatív kártyajátékok, családi társasjátékok, golyóvezetők, labirintusok, egyéni- és társas logikai játékok, reakciójátékok adtak kíváló szórakozási lehetőséget a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek.

A kézműves asztalnál is változatosság volt a jellemző. Készítettünk téli mobildíszeket, csuhéztunk, gyöngyöt fűztünk és vasaltunk, filcdíszeket varrtunk, szőttünk és fontunk, ékszereket készítettünk dekupázs technikával, és nem maradhattak ki az újévi szerencsefigurák sem.

Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon elfáradtunk, de nagyon jó hangulatú és sikeres 8 napot zártunk.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a kedves szavakat, a sok nevetést és jókedvet!

http://zaol.hu/keszthely/hercegi-jatszoszoba-mindenkinek-1745289

http://tvkeszthely.hu/hirek/6872/aktiv-hosszuhetvege/

2015. december 26. 12:00

Családi játszóház az adventi gesztenyesütésen

2015. december 12-én és 13-án a korábbi évekhez hasonlóan ismét sikeres, jó hangulatú családi játszóházat tartottunk a X. Adventi Gesztenyesütés rendezvényen. A játszóház első napján a Varázshangok Együttes karácsonyi dallamokkal örvendeztette meg a gyermekeket és szüleiket. Mindkét napon babajátszótérrel, társasjátékokkal és kézműves foglalkozással vártuk a hozzánk látogatókat.

2015. december 12. 16:30

Ha ezt látod, mi vagyunk azok! :)

És igen!! Elkészült végre a szépséges és minden szempontból praktikus utánfutónk! A kész "alapanyagért" egészen Tokajig mentünk (kellemes kirándulás volt...), a dekorációt kedves grafikus ismerősünk tervezte.Így már sokkal több játékkal jutunk el hozzátok! Íme pár kép (az első képen mi vagyunk a gyerekeinkkel...:) )

              

 

2015. december 1. 08:00

Varázshangok Zenebölcsi foglalkozás

Varázshangok Zenebölcsis foglalkozásra várlak Benneteket!
Eredetileg a Gyenesdiási Községházára terveztem a programot, de sajnos ez nem volt lehetséges mert egy másik program zajlik ekkor. A helyünk nem túl nagy, de "sok jó ember kis helyen is elfér" alapon jó lesz újra találkozni. A későbbiekben szeretném a foglalkozást rendszeresen a községházán megtartani, így figyeljétek a helyszínre vonatkozó információkat.


A foglalkozás tényleges ideje 35-40 perc, melyet követően a helyszín apró játszóházzá alakul át. Ekkor van időnk egy kicsit beszélgetni egymással, a gyerekekkel pedig együtt játszani. A hangulat mindig jó szokott lenni:)

Szeretettel várlak Benneteket!

Balázs

2015. október 28. 09:30

Baba-mama klubfoglalkozás Gyenesdiáson

Baba-mama klubfoglalkozás Gyenesdiáson

Foglalkozásainkat minden hónap harmadik szerdájára szervezzük a Gyenesdiási Községháza Nagytermébe. Ezen a napon meghívott helyi előadónk a jelenleg igénybe vehető családi kedvezményekről (CSOK), a Start számláról és a nagyobb testvéreket érintő diákszámlákról tart rövid tájékoztatást. Bátran készüljetek kérdésekkel, mindenre választ kapunk!

 

2015. október 21. 10:30