Hírek

2017 Őszétől elindulnak őszi-téli beltéri játszóházaink! Részletes program itt!

Kedves barátaink, lelkes régi és új Varázshangosok!

Ősztől újra indulnak beltéri játszóházaink, melyek mindig családias hangulatban, vidám játékkal telnek!

Az alábbiakban a tervezett játszóházak időpontjáról kaptok tájékoztatást. Amíg jó idő van, addig még kint leszünk! Szeretettel várunk programjainkra!

2017.09. 09. Szüreti Vigasság Gyenesdiáson Varázshangok Játszóházzal 15.00-19.00-ig

2017.09. 16. Burgonyafesztivál Gyenesdiáson Varázshangok Játszóházzal 15.00-19.00-ig

2017.09. 23. Tatabányára megyünk Játszóházat tartani európa legnagyobb üveggyárába a környei AGC gyárba! Itt egész napos Varázshangok Játszóházzal várjuk a vendégeket a gyár nyílt napján

2017.09. 23. Ezen a napon a soproni Alpha Park meghívásának is eleget teszünk és egy fergeteges délutáni Varázshangok Játszóházzal várjuk a soproni vendégeket

2017.09. 30. 10 éves Születésnap a gyenesdiási Községháza nagytermében. Egyesületünk 10 éve alakult, visszatekintünk az elmúlt évekre és bemutatjuk az elképzelt jövőt! Lesz minden korosztály számára játszóház és kakaókoncert. Természetesen ingyen kakaóval, kaláccsal és a Brumi Bandi Band-el. 

2017.10.01. Októberben egy kis szünetet tartunk, hogy felkészülhessünk a novemberi-decemberi programok sűrű kavalkádjára. Ez a szünet csak a játszóházakat érinti, a többi foglalkozás megy tovább:

Hétfőnként zenebölcsi Cserszegtomajon, valamint hangszeres foglalkozás Gyenesdiáson

Szerdánként zenebölcsi Gyenesdiáson, valamint minden harmadik szerdán tréning, illetve képzés

Szeretettel várunk Mindenkit a programokra!

2017. szeptember 1. 08:00

Ingyenes Varázshangok Zenebölcsi indul Vonyarcvashegyen

Kedves vonyarcvashegyi kisgyermekes anyukák, apukák! A Varázshangok az Egészségért Egyesület és a vonyarcvashegyi Művelődési Ház és Könyvtár közös szervezésében ingyenes Varázshangok Zenebölcsi veszi kezdetét kéthetente hétfőnként. Az első alkalomra 2017.01.16-án kerül sor 10.00 órától. Minden vonyervashegyi lakosnak INGYENES a szolgáltatás!

2017. január 16. 10:00

Adó 1 % felajánlás

Munkánkat személyi jövedelemadód 1 %-val támogathatod! 

Adószámunk: 18330096-1-20

Varázshangok az Egészségért Egyesület

Köszönjük felajánlásod!

2017. január 11. 13:00

Varázshangok Családi Játszóház a keszthelyi Festetics kastélyban

Örömteli eseménnyel zártuk az elmúlt évet és kezdtük az új esztendőt! Varázshangok Családi Játszóházunk a keszthelyi Festetics-kastély északi szárnyának egyik gyönyörű báltermében várta az érdeklődő látogatókat. Talán sokaknak szokatlan a helyszín, de el kell mondanom, szuper 8 napon vagyunk túl! A visszajelzések és beszélgetéseink alapján minden látogató örömmel üdvözölte a kastély kezdeményezését, mely a környéken egyedülálló szabadidős programot nyújtott - nem csak - családok számára. Sokat dolgoztunk azon, hogy minden visszatérő, vagy akár egyszeri, vidékről érkező vendég elégedetten, jó érzésekkel távozzon a játszóházból és szép élményekkel térjen haza, messzire víve a kastély és egyesületünk jó hírét! :)

Minden nap más tematikájú játszóházzal készültünk. A 20 nm-es tatamival fedett babajátszótéren a bölcsődés és az óvodás korosztály forgókkal, hintákkal, Montessori játékokkal, vonatpályával, autókkal, építőkockákkal, golyópályákkal, óriáskockákkal és egyéb életkori sajátosságoknak megfelelő játékkal játszhatott. 

Az asztalokon minden nap más játéké volt a főszerep. Puzzlék, memóriajátékok, innovatív kártyajátékok, családi társasjátékok, golyóvezetők, labirintusok, egyéni- és társas logikai játékok, reakciójátékok adtak kíváló szórakozási lehetőséget a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek.

A kézműves asztalnál is változatosság volt a jellemző. Készítettünk téli mobildíszeket, csuhéztunk, gyöngyöt fűztünk és vasaltunk, filcdíszeket varrtunk, szőttünk és fontunk, ékszereket készítettünk dekupázs technikával, és nem maradhattak ki az újévi szerencsefigurák sem.

Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon elfáradtunk, de nagyon jó hangulatú és sikeres 8 napot zártunk.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a kedves szavakat, a sok nevetést és jókedvet!

http://zaol.hu/keszthely/hercegi-jatszoszoba-mindenkinek-1745289

http://tvkeszthely.hu/hirek/6872/aktiv-hosszuhetvege/

2015. december 26. 12:00

Családi játszóház az adventi gesztenyesütésen

2015. december 12-én és 13-án a korábbi évekhez hasonlóan ismét sikeres, jó hangulatú családi játszóházat tartottunk a X. Adventi Gesztenyesütés rendezvényen. A játszóház első napján a Varázshangok Együttes karácsonyi dallamokkal örvendeztette meg a gyermekeket és szüleiket. Mindkét napon babajátszótérrel, társasjátékokkal és kézműves foglalkozással vártuk a hozzánk látogatókat.

2015. december 12. 16:30

Ha ezt látod, mi vagyunk azok! :)

És igen!! Elkészült végre a szépséges és minden szempontból praktikus utánfutónk! A kész "alapanyagért" egészen Tokajig mentünk (kellemes kirándulás volt...), a dekorációt kedves grafikus ismerősünk tervezte.Így már sokkal több játékkal jutunk el hozzátok! Íme pár kép (az első képen mi vagyunk a gyerekeinkkel...:) )

              

 

2015. december 1. 08:00