Varázshangok zenesuli

A zenei nevelésnek, a zene megszerettetésének örömteli folyamatnak kell lennie a gyermek életében, hiszen örök életre szóló kapcsolat magjait ültetjük el ebben az igen fogékony életkorban. A mai intézményes oktatás igen kevés óraszámban és hatalmas osztálylétszámban próbálja megoldatni a pedagógussal ezt a nemes küldetést. Szerencsére sok gyermeknek lehetősége van zeneiskolai kereteken belül hangszeres és szolfézs órákon ismereteiket bővítve közelebb kerülni a zene világához. Akinek azonban nincs erre lehetősége, annak ajánlom a Varázshangok Zenesulit, ahol barátságos környezetben egyéni és kiscsoportos órákon ötvöződik a hangszeres és elméleti oktatás.

A Varázshangok Zenesuliban lehetőség van gitár- és zongoratanulásra valamint gyakorlásra, csoportos szolfézs-zeneelmélet órákra kezdő, haladó, gyakorló csoportok, és egyéni gyakorlási lehetőség formájában.

Színes kotta-módszer

Újdonság a zenesuliban, hogy lehetőség van Heinrich Ullrich módszerén alapuló (ULWILA) színes kotta segítségével is a hangszeres tanulásra. Ezt a módszert azoknak ajánlom, aki nem szeretnének az abszolút zenei rendszer rejtelmeiben elveszni, hanem gyors és látványos eredményekre vágynak. Felnőtteknek, ifjabbaknak és értelmi fogyatékos embereknek is kiváló tanulási módszer.

A lehetőségekről, csoportokról, egyéni órákról, árakról itt tájékozódhat.