Programjaink, esemenyek

Varázshangok Zenebölcsi - Gyenesdiás

2016. január 20. 09:30

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Minden szerdán 9.30-tól zenebölcsis foglalkozást tartok a gyenesdiási Községháza nagytermében! Hangszeres muzsikával, mondókákkal, testmozgással, jókedvvel várok mindenkit szeretettel! A foglalkozás 40 perces, ezt követi egy 20-30 perces játékos "klubélet" :). 

Bár padlófűtés van, váltócipőt hozzatok! A foglalkozás alatt megkérek mindenkit, ne etesse gyermekét, azonban azt követően természetesen van lehetőség tízóraizni! 

Varázshangok Zenebölcsi - Keszthely

2016. január 19. 10:00

Kedves anyukák, apukák és nagyszülők!

Szeretettel várlak zenebölcsis foglalkozásaimra keddenként 10.00-10.40-ig a keszthelyi Harmónia Házában! És mire készülj? Sok éneklésre, hangszeres muzsikálásra, mondókákra, egy kis testmozgásra és jókedvre!

Ne felejtsétek otthon a váltócipőt és az innivalót!

Varázshangok Zenebölcsi - Cserszegtomaj

2016. január 18. 09:30

Kedves cserszegtomaji szülők!

Kéthetente hétfőnként 9.30-10.30-ig ingyenes zenebölcsis foglalkozást tartok cserszegtomaji babáknak és szüleiknek!

Hangszeres muzsikával, mondókákkal, tornával és sok vidámsággal várlak benneteket! A zenebölcsi 40 perces, de utána 20 perces játékos "klubélet" veszi kezdetét, ahol lehetőségetek van ismerkedni egymással. Enni-innivalót hozhattok, de a zenebölcsi alatt kérlek, ne etessétek a gyerekeket! Váltócipőt hozzatok!

Adventi Családi Játszóház Balatongyörökön

2015. november 21. 16:00

Ismét Balatongyörökön találkozhatunk egymással novemberben. Ez a hétvége az adventi készülődés jegyében telik. A Kreatív Műhelyünkben lehetőségetek lesz elkészíteni az adventi koszorútokat a gyerekekkel együtt. A legkisebbek tatami szőnyegünkön találják majd meg a kedvükre való játékokat, a nagyobbaknak pedig társasjátékaink jelentik a kikapcsolódást. 

A karácsonyi készülődés az adventi időszakban veszi kezdetét. Az utcánkban megjelennek a karácsonyi fények, otthonunkat apró-cseprő díszekkel öltöztetjük fel, s lelkünk is egyre erősebben vágyik a meghittségre. 

Ahogy közeledik a Karácsony elkezdünk erősebben szeretni. Akik egész évben fontosak számunkra most több jelét kapják ennek az érzésnek. Jézus születésének napjára készülünk, és ebben a készülődésben mi magunk is jobbá válhatunk. Álljunk picit meg, fújjunk egyet. Jó nagyot, jó sokszor. Fújjuk el a rossz érzéseinket, a bánatunkat, az év során ránk rakódott terheket.

Így már sokkal jobb, nem?

Az ünnep közeledtével lelkünk tele várakozással, örömmel, hagyjuk, hogy átjárjon bennünket.

Mintha mások lennének még az illatok is. Érezzük a fenyő illatát, a narancsét, a szegfűszegét vagy a vaníliáét. Mindig visszahozza egy közülük a hajdani, a boldogabb idők illatát.

Gyertek, s készüljünk együtt erre az időszakra, folytassuk Balatongyörökön ezt a beszélgetést!

Balázs

 

Varázshangok Családi Játszóház az Ősz jegyében

2015. október 17. 14:30

Varázshangok Családi Játszóház az Ősz jegyében

E napon Pápán várunk Benneteket egy fergeteges őszi játszóházzal! Most külön készülünk erre a napra, hiszen gyönyörű őszi időnek állunk a kapujában. Lesz kézműves foglalkozás, ahol csupa őszbe öltöztetünk mindent! A kicsiket tatamiszőnyegen várja a sok-sok játék az óriáskockáktól kezve a minikonyháig. Egyedi asztali játékaink pedig szándékunk szerint a nagyobbakat és a felnőtteket fogják elvarázsolni!

Gyertek, s töltsük együtt ezt a szombat délutánt!

Zenélő Gyenesdiás

2015. szeptember 30. 18:30

Idén második alkalommal került megrendezésre a Zene Világnapjához kapcsolódó rendezvényünk, a Zenélő Gyenesdiás. A községházán közös énekléssel és játszóházzal vártuk az érdeklődőket!