Programjaink, esemenyek

Varázshangok Családi Játszóház

2015. július 17. 18:00

Minden kedves játszani vágyó gyermeket, gyermeklelkű felnőttet várunk Varázshangok Családi Játszóházunkba a hétvégén. A Balatongyöröki Borfesztiválon leszünk jelen pénteken-szombaton és vasárnap 18.00-20.00-ig. Számtalan új játékkal és kreatív műhelyfoglalkozással is várunk. A legkisebbeket (0-4 éves korig) tatami szőnyeg várja telis-tele játékokkal. A nagyobbaknak és a felnőtteknek egyéni és társasjátékok jelentik majd a kikapcsolódást! A kézműveskedni vágyókat, szöszmötőlőket pedig Kreatív Műhelyünk várja! Kerekedjetek fel, s gyertek Balatongyörökre!

Tőkétől a pohárig szőlőhegyi futóverseny és szüreti felvonulás - játszóház Tekenyén

2014. szeptember 21. 13:00

Játszóház Tekenyén!

A 2013-as Zalai Gyermekekért díj egyéni díjazottja, Pém Attiláné, valamint a 2013-as Zalai Gyermekekért Közösségi díjas Varázshangok Egyesület összefogásaként részt veszünk a tekenyei szüreti rendezvényen családi játszóházunkkal! Babajátszótér, logikai egyéni- és társasjátékok, szabadtéri játékok és kreatív műhely várja majd családokat!


 

Családi játszóház - Fonyód

2014. szeptember 20. 10:00

Családi játszóház

Szeretettel várunk Fonyódon családi játszóházunkba, ahol a legkisebbeket babajátszótér, a nagyobbakat egyéni- és társasjátékok, ügyességi játékok, valamint kreatív műhely várja! Lesznek óriáskockák és hangszersimogató is, és meglepivel is készülünk!

A játszóház természetesen ingyenes! :)