Programjaink, esemenyek

Tőkétől a pohárig szőlőhegyi futóverseny és szüreti felvonulás - játszóház Tekenyén

2014. szeptember 21. 13:00

Játszóház Tekenyén!

A 2013-as Zalai Gyermekekért díj egyéni díjazottja, Pém Attiláné, valamint a 2013-as Zalai Gyermekekért Közösségi díjas Varázshangok Egyesület összefogásaként részt veszünk a tekenyei szüreti rendezvényen családi játszóházunkkal! Babajátszótér, logikai egyéni- és társasjátékok, szabadtéri játékok és kreatív műhely várja majd családokat!


 

Családi játszóház - Fonyód

2014. szeptember 20. 10:00

Családi játszóház

Szeretettel várunk Fonyódon családi játszóházunkba, ahol a legkisebbeket babajátszótér, a nagyobbakat egyéni- és társasjátékok, ügyességi játékok, valamint kreatív műhely várja! Lesznek óriáskockák és hangszersimogató is, és meglepivel is készülünk!

A játszóház természetesen ingyenes! :)

 

 

Agytorna - Mozgásban az elme!

2014. szeptember 13. 08:00

AGYTORNA - MOZGÁSBAN AZ ELME

A Keszthelyi Kilométerek Egyesület szervezésében, a Szeptemberi Edzéskereső egész napos programján várunk játszóházunkba! És ha már edzéskereső, ajánljuk egész napos agytornáztató programunkat! :) Agyunk fittségének megőrzése érdekében speciális agytorna feladatokat állítottunk össze, emellett készség- és képességfejlesztő logikai társasjátékok biztosítják a tartalmas kikapcsolódást. Izgalmas versenyfeladattal és sok-sok buborékkal várunk!

Varázshangok Családi Játszóház - Balatongyöröki Borfesztivál

2014. július 18. 18:00

Varázshangok Családi Játszóház - Balatongyöröki Borfesztivál

Pénteken, szombaton és vasárnap 18.00-20.00 között a Borfesztiválon Varázshangok Családi Játszóházzal várunk szeretettel!

Lesz kézműves foglalkozás, babajátszótér a legkisebbeknek, logikai egyéni- és társasjátékok a nagyobbaknak, valamint szabadtéri játékok.

 

Zenebölcsi szünet

2014. július 17. 08:00