Programjaink, esemenyek

Varázshangok Szabadtéri Játszóházak a gyermeknapon

2019. május 26. 10:00

A Városi Gyermeknapon Fonyódon és Pápán, valamint az Örvényesi Pikniken Zalacsányban voltunk! Igazán örülünk, hogy ilyen sokan vettetek részt programjainkon!  A Galériába hamarosan feltöltjük a képeket!

Húsvéti készülődés és "Babavarázs" vásár

2019. április 13. 09:00

A Varázshangok az Egészségért Egyesület és a Klubkönyvtár szeretettel vár minden érdeklődő kicsit és nagyot, családokat 2019.április 13-án szombaton, 9.00-12.00 között a Pásztorháznál és a Községházán Húsvéti Készülődésre és  "Babavarázs" vásárra.

Az alábbi programokkal várunk Benneteket:

Sütés kemencében, tojásfestés,

húsvéti dekorációk készítése, 

játszóház

"Babavarázs vásár" -használt baba-és 

gyermekholmik vására

veterán játékautók kipróbálása

állatsimogató 10.00 órától

Szívesen fogadunk süteményhez való tojást, lisztet, cukrot, margarint,

díszítőanyagot, valamint kifújt tojásokat!

A programot rossz idő esetén is megtartjuk!

 

Felhívás - áprilisi "Babavarázs" vásárra jelentkezés eladónak

2019. április 13. 08:00
A hagyományainkhoz hűen, idén is megrendezésre kerül a Klubkönyvtár és a Varázshangok Egyesület közös szervezésében a Húsvéti készülődés program. Ideje 2019.04.13. 9.00-12.00-ig. Helyszín: Gyenesdiás Nagyközség Polgármesteri Hivatal nagyterme és mellette található Pásztorház, valamint az udvar. 
Program: Sütés kemencében, tojásfestés, húsvéti dekorációk készítése, játszóház, használt baba-és gyermekholmik vására, húsvéti dekorációk vására, veterán játékautók kipróbálása, 
állatsimogató 10.00 órától.
 A program rossz idő esetén is meg lesz tartva. 
 
Az árusok előre asztalokat foglalhatnak 1000 Ft/ asztal áron Kőhalmi Balázsnál, vagyis nálam név, telefonszám, e -mail cím megadása mellett. Az összeget csak a helyszínen kell  fizetni. Ha valaki nagyon sok árut hoz, kérem vásároljon két asztalt, mert kevés a helyünk. (sörasztal mérete: 50x180 cm) Összesen maximum 15 helyet alakítunk ki, ebből kb. 3 lehet dupla, s érkezési sorrendben lehet ezeket elfoglalni aznap 8.00 órától. 
 
Van még asztalhelyünk bőven, ha valakinek az ismerőse még szeretne jönni, keressen bátran!
 
Üdvözlettel,
Kőhalmi Balázs
telefonszám: 30/347 6036
e-mail: balazs.varazshangokegyesulet@gmail.com

Gongmeditáció

2017. november 19. 16:00

Új hangzással találkozni először olyan, mint elindulni egy új úton. Egy másikon, mint amin eddig jártál. Ott állsz az út elején, és talán arra gondolsz, hogy elég bátor vagy-e. Vagy vajon ez az út hová visz téged? És szeretnéd-e igazán azt, amit az új, ismeretlen út nyújthat neked? 
Szívedben érzed, hogy ha elindulsz,tiéd a végtelen lehetőség. A szabadság lehetősége. Tudod, hogy minden úton vannak hullámvölgyek, de ezt mindig hullámhegyek követik. Lehet sima az út vagy rázós, egyenes vagy kanyargós. Hideg és szeles, vagy gyönyörű napsütéses, simogatóan meleg.
Ha elindulnál, vagy ha már ráléptél az új útra, de megtorpantál, vagy ha haladsz a saját tempódban, igazából minden rendben, de jólesne egy kis támogatás, a gong rezgése segít neked. 
A 90 cm átmérőjű tam-tam gong első bemutatkozására kerül sor november 19-én vasárnap délután 16.00-tól. 
Csak hogy jól induljon a hét(fő)! :) 
A gongmeditációra kérlek jelentkezz be előzetesen telefonon:
Kőhalmi Ági: 0630 339 1959
A hozzájárulás összege 2000 ft
Gyere, légy részese egy különleges világnak! :)

Párnát, polifoam-ot, takarót tudok biztosítani, kényelmes, laza ruhában gyere!

A Zeneterápia Európai Napja- Zenés fejlesztő foglalkozás 0-3 év közötti gyerekeknek

2017. november 15. 10:00
A Zeneterápia Európai Napja alkalmából a gyenesdiási Varázshangok az Egészségért Egyesület szeretettel várja a 0-3 év közötti gyermekeket szüleikkel együtt zenés-mozgásos-játékos fejlesztő foglalkozására. A program ideje 40 perc, melyet mindenki számára nyitott, előadással egybekötött játszóház fog követni.
Az előadás  során a résztvevők megtudhatják, hogyan hat a zene a gyermekek testi-lelki-szociális fejlődésére, illetve milyen érzelmi tényezők megjelenését segíti elő egy-egy zenés foglalkozás az anya-gyermek kapcsolatban. A résztvevők megismerkedhetnek különleges hangszerekkel, melyek segítségével az előadás után interaktív közös zenélésre és éneklésre fog sor kerülni.
A program helyszíne:
Gyenesdiás, Községháza nagyterme
Időpontja:
2017.november 15. szerda 10.00-12.00

Márton nap Gyenesdiáson

2017. november 11. 08:00

A Forrásvíz Természetbarát Egyesület szeretettel várja az érdeklődőket, a partner civil szervezetek tagjait egy közös zenés vacsorára Márton napi libapecsenyével és újborral. 

2017. november 11-én (szombaton) kerül sor a Forrásvíz Természetbarát Egyesület immár hagyományos Márton napi programjára, melyre szeretettel várunk mindenkit. 17.45. Vendégek fogadása 18.00. Gyerekek lampionos bevonulása (gyülekező a diási templomnál 17.30-kor), műsor 18.15. Köszöntő, az ünnepi est megnyitása (tájékoztató az egyesület feladatairól: Gálné Németh Ildikó, elnök) 18.30. Márton Napi meglepetés műsor 18.45. Az új bor kóstolása, libasültek bemutatása (Tombola) A kötetlen beszélgetések és kóstolók után a HARANGLÁB népzenei együttes gondoskodik a jó hangulatról. A rendezvény batyus jellegű, süteményt és italokat szívesen fogadunk a résztvevőktől. A libasültek elkészítéséhez keressük a vállalkozó kedvűeket!

A Varázshangok Egyesület elnöke által alapított és vezetett HangraBanda hangszeres csoport bemutatkozik a gyenesdiási Márton napon a meglepetés műsor keretében!