Varázshangok Családi Játszóház a keszthelyi Festetics kastélyban

2015. december 26. 12:00 (Időtartam: 8 nap)

Időtartam: 8 nap

Örömteli eseménnyel zártuk az elmúlt évet és kezdtük az új esztendőt! Varázshangok Családi Játszóházunk a keszthelyi Festetics-kastély északi szárnyának egyik gyönyörű báltermében várta az érdeklődő látogatókat. Talán sokaknak szokatlan a helyszín, de el kell mondanom, szuper 8 napon vagyunk túl! A visszajelzések és beszélgetéseink alapján minden látogató örömmel üdvözölte a kastély kezdeményezését, mely a környéken egyedülálló szabadidős programot nyújtott - nem csak - családok számára. Sokat dolgoztunk azon, hogy minden visszatérő, vagy akár egyszeri, vidékről érkező vendég elégedetten, jó érzésekkel távozzon a játszóházból és szép élményekkel térjen haza, messzire víve a kastély és egyesületünk jó hírét! :)

Minden nap más tematikájú játszóházzal készültünk. A 20 nm-es tatamival fedett babajátszótéren a bölcsődés és az óvodás korosztály forgókkal, hintákkal, Montessori játékokkal, vonatpályával, autókkal, építőkockákkal, golyópályákkal, óriáskockákkal és egyéb életkori sajátosságoknak megfelelő játékkal játszhatott. 

Az asztalokon minden nap más játéké volt a főszerep. Puzzlék, memóriajátékok, innovatív kártyajátékok, családi társasjátékok, golyóvezetők, labirintusok, egyéni- és társas logikai játékok, reakciójátékok adtak kíváló szórakozási lehetőséget a nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek.

A kézműves asztalnál is változatosság volt a jellemző. Készítettünk téli mobildíszeket, csuhéztunk, gyöngyöt fűztünk és vasaltunk, filcdíszeket varrtunk, szőttünk és fontunk, ékszereket készítettünk dekupázs technikával, és nem maradhattak ki az újévi szerencsefigurák sem.

Összességében elmondhatjuk, hogy nagyon elfáradtunk, de nagyon jó hangulatú és sikeres 8 napot zártunk.

Minden kedves látogatónknak köszönjük a kedves szavakat, a sok nevetést és jókedvet!

http://zaol.hu/keszthely/hercegi-jatszoszoba-mindenkinek-1745289

http://tvkeszthely.hu/hirek/6872/aktiv-hosszuhetvege/

Helyszín

8360 Keszthely, Kastély u. 1.
Festetics-kastély északi szárny, bálterem

Utoljára frissítve: 2016. január 11. 12:28
Létrehozva: 2016. január 11. 12:26