Hírek

Varázshangok Zenebölcsi nyári szünet

A Varázshangok Zenebölcsi foglalkozásokat nyáron szüneteltetjük minden településen! Az őszi kezdésről augusztusban tájékoztatunk Benneteket!

Gyönyörű nyarat,
Ági és Balázs

2019. június 3. 08:00

Adó 1% felajánlás

Köszönjük szépen mindenkinek, aki idén felajánlotta adója 1%-át egyesületünk számára!
Ebben az évben a kisgyermekek számára szeretnénk új játékokat vásárolni, melyeket Családi Játszóházainkba ti is kipróbálhattok! A nagyobb gyermekek részére pedig néhány új társasjáték beszerzése vált szükségessé! A nyár folyamán sok helyen találkozhattok majd velünk, gyertek, szeretettel várunk Benneteket Családi Játszóházainkba!

Gyönyörű nyarat!

2019. május 28. 08:00

Balatoni Civil Szervezetek Szövetségének Közgyűlésén való részvétel Gyenesdiáson

A közgyűlés napirendi pontjai:
 
1. Csatlakozó egyesület bemutatkozása, tagfelvételi kérelem elbírálása, tagfelvétel
2. 2018. év értékelése, 2019. évi tervek és feladatok - Sitku Erzsébet
3. BCSzSz 2018. év pénzügyi beszámolója - Gálné Németh Ildikó és Zeke Erzsébet
4. 15. Élő Tavak Konferencia Valencia, Spanyolország, 2019. május 6-9. –Sitku Erzsébet
5. Beszámoló a BFT üléseken való részvételről - Gál Lajos
6. Tagszervezetek rövid beszámolója a 2018-as évi tevékenységekről
7. Kőhalmi Balázs tájékoztatója az elnyert EFOP pályázat előrehaladásáról
8. Egyéb vegyes ügyek

A közgyűlés egyéb napirendjei között, megszavazta a fakivágásokkal kapcsolatos feladatok-nyilvánosságra hozásának elvégzését, megszavazta egy állásfoglalás elkészítését a Balatonra tervezett jet-ski, elektromos eszközök ellenzése kapcsán, megszavazta a szelíd segítségnyújtást, mediációt a Balatoni Fürdőegyesületek Szövetségének, valamint megszavazta az együttműködések megújítására tett javaslatot.

 

 

2019. május 20. 08:00

Balatoni Szövetség Közgyűlésén való részvételünk Fonyódon

A Varázshangok az Egészségért Egyesület 2008 óta tagja a Balatoni Civil Szervezetek Szövetségének és 2010-től az elnökségbe választották Kőhalmi Balázs alapító tagot. Ettől az évtől kezdve figyelemmel kísérjük a Balatonnal kapcsolatos civil szférát érintő eseményeket, döntéseket. A Balatoni Szövetség áprilisi közgyűlésén Kőhalmi Balázs alapító tag képviselte a Szövetséget.

MEGHÍVÓ A Balatoni Szövetség 2019. április 03.-án, Fonyódon tartandó közgyűlésére Az ülés időpontja: 2019. április 03. 10.00 óra helyszíne: Kultirális Központ, Színház terem Fonyód, Ady E. u. 17.

Napirendek:

1. Napirend: - Balaton-díj javaslatok elfogadása

2. Napirend: - 2018. évi Balaton-díjak átadása

3. Napirend: - Új pártoló tag felvétele

4. Napirend: - Beszámoló a Balatoni Szövetség 2018. évi munkájáról

5. Napirend: - A felügyelőbizottság 2018. évi beszámolója

6. Napirend: - 2018. évi pénzügyi beszámoló, 2019. évi költségvetés tervezet

7. Napirend: - 2019. évi munkaterv javaslat

8. Napirend: - Elektromos hajók a Balatonon

9. Napirend: - Aktuális ügyek

A napirendek fontosságára való tekintettel kérem a tagságot, hogy a meghirdetett időpontra szíveskedjenek megjelenni, akadályoztatás esetén kérem, meghatalmazással képviseletről gondoskodni. Határozatlanképtelenség esetén, Alapszabályunk 19. pontja alapján a megismételt Közgyűlés időpontja: 2019. április 03. 10.30 óra. Balatonfüred, 2019. március 20. Balassa Balázs a Balatoni Szövetség elnöke sk.

A Közgyűlés Balaton-díjban részesítette 2018-ban: Heizler György nyugalmazott tűzoltó ezredest, Horváth Tihamér vállalkozót, Tihanyi Bencés Szerzetesközösséget. A díjakat Balassa Balázs adta át. Új pártoló tagként felvételt nyert a Balatoni Horgász Szövetség. A beszámolókat és a munkatervet a közgyűlés egyöntetű igen szavazattal fogadta el. Nagy vitát váltott ki a Balatonon megjelenő elektromos hajók ügye, ebben erős összefogást ígért az elnök úr. Az aktuális ügyekben a hattyúetetés egész Balatonra kiterjedő szabályozása adott párbeszéd lehetőséget.

 

 

2019. április 3. 10:00

Adó 1% felajánlás

Egyesületünk ebben az évben is szívesen fogadja a személyi jövedelemadó-felajánlásaitokat!

Ha egyetértetek egyesületünk céljaival, kérjük, támogassátok szervezetünket! A felajánlott összeget új fejlesztő eszközök vásárlására fordítjuk, mellyel a családok mentális egészségvédelmét kívánjuk szolgálni a jövőben.

Adószámunk: 18330096-1-20

2019. március 28. 08:00

2019 -ben is Varázshangok Zenebölcsi Gyenesdiáson

A Varázshangok Zenebölcsi 0-3 éves korú kisgyermekeknek és szüleiknek szóló hangszeres, vidám együttlét. Minden szerdán 10.00 órakor találkozunk a gyenesdiási Községháza nagytermében. A zenebölcsink elsődleges célja, hogy családias légkörben olyan kikapcsolódási formát nyújtsunk a szülőknek, ahol gyermekeik észrevétlenül, játékos formában fejlődnek. Ezért csak kis létszámú csoportokat indítunk, ahol a személyes kapcsolatok elmélyítése és a gyermekek meghitt, közösségben is védett fejlesztése a cél. 

2019. január 1. 08:00