Nyári gitárkurzus felnőtteknek - Alaptanfolyam

2020. augusztus 1. 09:00 2020. augusztus 1. 09:00-tól 2020. augusztus 8. 15:00-ig


2020. aug. 1-én és 2-án 9.00-15.00 között és aug. 8-án 9.00-15.00 között.

A tanfolyam célja:

A kurzusra felnőttek jelentkezését várom, akikkel közös célunk lesz a hangszer első kézbevételétől kezdve az éneklés önálló kíséretéig eljutni.

A tanfolyam célja:

A kurzusra felnőttek jelentkezését várom, akikkel közös célunk lesz a hangszer első kézbevételétől kezdve az éneklés önálló kíséretéig eljutni.

A tanfolyam menete:

  • A 3 modulból álló képzés teljesen a kezdő szinttől épül fel fokozatosan az önálló és folyamatos akkordos játéktudásig.
  • Zenei előképzettség nem feltétel, de jó, ha szeretsz énekelni!
  • A képzés első két napja szombatra és vasárnapra esik, a harmadik nap pedig a következő hétvégére, szombatra. Ez azért van így, hogy az intenzív két nap alatt szerzett ismereteket legyen idő gyakorolni, és a felmerülő kérdéseket összegyűjteni a képzés harmadik napjára.

Mit kapsz a képzéstől?

  • Egységes, jól kidolgozott és sokszor kipróbált módszertani alapokon nyugvó oktatásban fogsz részesülni, és a kezedben lesz egy igényesen összeállított, egymásra épülő, mintegy 30 mintapéldából álló jegyzet, amit bármikor elővehetsz a gyakorláshoz!
  • A kurzusokon mindig támogatjuk és segítjük egymást, védő környezetet adva az első próbálkozásoknak. Együtt örülünk a sikereknek!

A legfontosabb:

  • A képzés végére kezedben lesz a 30 népdalból, könnyűzenei részletből álló gyűjtemény akkordokkal, pengetési útmutatóval és jól érthető akkordtáblázattal együtt!

Tanítványaim írták az óráimról és rólam:

„Ági óráin a hangulat mindig nagyon jó! Én azért szeretek hozzá járni, mert kiszakadok a mindennapok sűrűjéből, a jókedvű együtt zenélés és éneklés új energiákkal tölt fel. Sikerélményt ad!” (D.-né Evelina, háromgyerekes anyuka)

„Óvodapedagógusként dolgozom, 40 évesen kezdtem el Kőhalmi Ági gitártanfolyamára járni. Az elsődleges célom az volt, hogy az óvodában érdekesebbé tudjam tenni az ének- zenei foglalkozásokat. A gitárórák nagyon jó hangulatúak voltak, igazi kikapcsolódás, felüdülés a nap végén. A szorgalmától függően volt, aki gyorsabban haladt, volt, aki lassabban, de Ági mindig mindenkivel nagyon türelmes volt. Dicsért és bíztatott minket. Olyan dalokkal tanultunk gitározni, amiket ismertünk és szerettünk, így az otthoni gyakorlás is sokkal élvezetesebb volt, nem beszélve a közös zenélésről.”   (E.-né Panni, óvodapedagógus)

„Ági gitárórái igazi kikapcsolódást és örömforrást jelentettek számomra. Örülök, hogy belevágtam teljesen kezdőként és már nem túl fiatalon. Ági kedves, közvetlen személyisége, lelkesedése közösséggé formálta a gitározni vágyókat. Mindenkinek csak ajánlani tudom! ( D.-né Hajni, bölcsődei gondozó)

„Ha valaki engem megkérdezne , hogyan értékelném Kőhalmi Ágnes gitártanítását 1-10-ig terjedő skálán, akkor gondolkodás nélkül rávágnám, hogy 15. Ha mégis jobban elgondolkodnék a kérdésen, inkább 20 pontot adnék a zenei oktatásban kifejtett tevékenységére. Ágnes, aki végtelen türelmével, mindig segítőkész szándékával, finom humorával, őszinte, nyitott, barátságos jellemével bebizonyította sokunknak, hogy a zenetanulás öröm és nem is olyan nehéz, mint ahogy gondoltuk.Én gitározni tanultam nála kb. 3,5 évig: el kell mondanom, hogy más tanárokkal összehasonlítva magasan túlszárnyalja azokat. Az akkordok lefogásában és egyebekben olyan technikákkal ismertetett meg minket, amiről más tanároknál egyáltalán nem hallottam. Az idő arányában sokkal többet fejlődtem nála, mint bármelyik más tanárnál. A szakma magaslatán áll és a tudását nem sajnálja továbbadni.”  (H. Béla borászmérnök)

Rólam:

20 éve dolgozom zenetanárként, gitározni 10 éve tanítok gyerekeket és felnőtteket egyéni, illetve csoportos formában. Óráimat közvetlen, barátságos hangulat jellemzi: igyekszem a hangszertanulás folyamatát zökkenőmentessé tenni lépésről-lépésre haladva az új ismeretek felé. Gitáros kurzusaim sikerét a résztvevők együttesen átélt flow élménye adja.

Jelentkezés, információ:

E-mail:egyuttgitarozunk{kukac}gmail{pont}com

A kurzus díja:

2020. július 20-ig 36.000 Ft

2020. július 20-tól 45.000 Ft

 

 

Helyszín

Gyenesdiás, Községháza - nagyterem

Utoljára frissítve: 2020. július 7. 16:28
Létrehozva: 2020. július 7. 16:18