Így írtok rólunk :)

"Hogy miért jó nálatok játszani? Mert élmény minden veletek töltött perc!"   ( I. Panka, 5 éves)

" A balatongyöröki borfesztiválon 2 lányommal több éve veszünk részt. A legelső és talán legfontosabb program a Varázshangok Játszóház. Mára majdnem az összes játékot ismerjük és megállás nélkül játszunk szinte zárásig. Ami érdekes, hogy nem csak a gyerekek, de én is nagyon jól szórakozom. Köszönjük a lehetőséget, jövőre reméljük újra találkozunk!"    (S. Réka és Szofi szülei)

"Ittlétünk alatt kétszer tudtunk eljönni a Varázshangok Játszóházba a györöki bornapok keretén belül, és csak pozitív élményekkel távozunk. Kellemes, tiszta környezetben próbálhatták ki a gyermekeim a bennük rejlő kreatívságukat. Kicsik és nagyok egyaránt megtaláják a nekik való tevékenységet! Nálunk ötösre vizsgáztak! Csak így tovább!"  (K. Alexandra egy 2 éves és egy 5 éves kislány anyukája Sopronból)

"Kedves Játszóház! Köszönjük azt az odaadó türelmet,amellyel a gyermekeink felé vagytok! Minőségi kreatív műhellyel találkoztunk általatok!

(B. Krisztina, Balatongyörök)

"Visszatérő vendégei vagyunk a Varázshangok Játszóháznak. Évről-évre új játékokkal, kreatív játékokkal lepik meg a gyermekeket nagy elégedettségünkre. A "személyzet" végtelenül kedves, segítőkész, türelmes... Még gyakrabban látnánk őket!" (Sümegi család, Győr)

"Köszönjük a Varázshangok Játszóháznak, hogy lehetőséget biztosít játszani. Itt a felnőttek is újra gyermekek lehetnek. Lehetne ezt állandóan?"  (Bálint család, Szombathely)

" A legjobb a KAJACSATA! Mind a négy nap játszottunk vele! A többi kipróbált játék is jó! A legnehezebbnek a kutyusos kirakó bizonyult. Az egész családon kifogott, mindannyian felrepültünk a világűrbe! Az állatos teke is szuper! Jövőre szeretnénk veletek újra találkozni!"  (F. Szilvia és a fiúk Budapestről)

" Balatongyörökön 2015. 07.19-én játszottunk a játszóházban. 2 és fél éves kislányomnagyon élvezte a "babaszőnyeget" és a játékokat, de a párosító játékokat is kipróbálta. Mi felnőttek is találtunk érdekes játékokat. A játszóház dolgozója nagyon kedves és segítőkész volt. Örülök, hogy megismerhettük a játékokat. köszönjük a kellemes időtöltést!"  (B.- K. Viola, Budapest)

"Köszönjük, hogy itt lehettünk! A kreatív műhelyben sok szép karkötőt, nyakláncot, medált készítettünk. köszönjük a türelmet és a segítséget, jól éreztük magunkat, együtt dolgozott és játszott a család. Jó volt kipróbálni a logikai játékokat. A család minden tagja talált magának érdekes és szórakoztató elfoglaltságot! Szép napot mindenkinek!"  (V. Sára, András, Anya, Apa Szegedről)

"Nagyon színvonalas volt a Varázshangok Játszóház, a gyerekek nagyon élvezték! Köszönjük a lehetőséget, várjuk a következő alkalmat!" (J.-né L. Melinda Csömör)

"Kíváló kezdeményezés, nagy öröm a gyermekeknek! Köszönjük!" 

"Kisgyerekes szülőknek nagy segítség, árnyékosabb helyre lenne szükség. A játékok mindegyik korosztály számára megfelelőek voltak. Köszönjük!" (L. Miklós)

" Szuper! Nagyon jók a játékok. Napi jelleggel legyen, mert leköti a gyerekeket!" (O. Zsófi, Szolnok)

"Változatosak a játékok. Sok készségfejlesztő van. Lehetne gyakrabban."  ( A. András, Balatonfenyves)

"Köszönet a jó ötletekért... a játékokért...a kitartó munkáért... Szívesen látunk benneteket a jövőben is itt Balatonfenyvesen! Jelezzétek, mikor jöttök!" (V.Zsuzsa)

"Kedves Varázshangok Játszóház! Köszönjük a sok-sok kreatív játékot! Nem volt könnyű így 30-on túl sem boldogulni velük :), sőt! Alulmaradtam :(  Minden napra kellene csak 10-15 perc ilyen kikapcsolódás...kevesebbl enne a rosszkedv, több a siker! Minden jót!"  ( Abonyi család Veszprémből)

" Háromgyerekes anyukaként tudom értékelni a hasznos gyermekfoglalkozásokat, így nagyon megörültem, amikor megláttam ezt a gyermekjátszórészt. Köszönöm!"  (K. Marcellné, Budapest)

 

 

Utoljára frissítve: 2016. január 12. 14:16
Létrehozva: 2016. január 12. 14:15